VOORDELEN

VOORDELEN

  • Geen ingegroeide haren.
  • Nooit meer scheren.
  • Haarvrij zonder zorgen.

EFFECT VAN DE LASERSTRAAL OP HET HAAR

Ieder haar kent 3 groeifases. Enkel de haren in de actieve- of anagene fase, kunnen haren definitief verwijderd worden.

Daarom heeft u voor een effectief resultaat tussen de 5 a? 8 behandelingen nodig. Behandeling 9 en 10 zijn gratis.

Tussen elke behandeling zitten 6 à 8 weken.

Invloed van hormonen op onze huid kunnen een rol spelen in de effectiviteit van de behandeling.

Bij iedere klant wordt een persoonlijke haar- en huidanalyse uitgevoerd om het meest doeltreffende resultaat te verkrijgen.

VOORDELEN

Maak een afspraak

1 in uw vertrouwde instituut

Boezinge

boek hier

Diksmuide

boek hier

Geraardsbergen

boek hier

Houthulst

boek hier

Kortemark

boek hier

Kortemark

boek hier

Ledegem

boek hier

Lichtervelde

boek hier

Wingene

boek hier

Zillebeke

boek hier

Zillebeke

boek hier
2 rechtstreeks via onze website
Boek nu

Blog

BLOG 4: LASER of IPL?

Dinsdagmiddag, mijn vingers tintelden sinds deze morgen om aan deze blog te beginnen schrijven. Met plezier deel ik mijn passie en kennis over definitieve ontharing. Laser en IPL zijn 2 verschillende vormen van ontharen. Maar wat is het verschil tussen beide? Tijd om deze beautymethodes eens onder de loep te nemen!

BLOG 3: ZON VS LASERONTHARING, mijn verhaal

ZON VS LASERONTHARING, mijn verhaal.

Vandaag, donderdagmiddag en we hebben er zin in. Waarom? Het is bijna weekend! De zon laat zich van haar eerste glimlach zien en ik heb nood aan deze vitamine D.  Vitamine D heeft een grote invloed op mijn goed humeur, dus maak ik graag even tijd voor mijn beste vriendin tijdens de middagpauze.

Vaak komen klanten tijdens een infosessie met de vraag: “start ik niet beter na de zomervakantie met de laserbehandeling, aangezien ik niet in de zon mag?”. Wel, ik leg je even mijn ervaringen en standpunten  uit met laserontharing VS de zon.

Wanneer je laserontharing online even opzoekt, dan kan je meermaals terugvinden dat laserontharing en de zon niet samengaan. Dit is wel zo, maar slechts in uitzonderlijke gevallen. Laten we even verder kijken van welke factoren dit afhankelijk is.

BLOG 2: NAKED

De zomer komt er sneller aan dan we denken! Dan lopen we graag wat bloter en halen we onze bad kledij uit de kast. Waarschijnlijk ben je dan ook weer druk in de weer geweest met je scheermes? Om definitief van ongewenste haartjes af te zijn is laserontharing de oplossing. Maar kan laserontharing in de zomer?

Terug naar boven